Eline Godfroid

Manueel therapeut MSc, Fysiotherapeut, echografist

Beschikbare dagen:

 
BIG-nummer: 89911626204
 
Eline werkt sinds 2013 als fysiotherapeut bij fysiotherapiepraktijk Arkel. In 2015 specialiseerde ze zich in de echografie en doet onderzoek op verzoek van collega fysiotherapeuten en huisartsen.  In 2018 is zij afgestudeerd als manueel therapeut aan de SOMT University. Afgelopen jaren is haar passie voor de psychosomatisch fysiotherapie erg gegroeid en in 2021 gaat zij zich op dit gebied verder specialiseren.
Eline: “Van jongs af aan ken ik grote interesse in het menselijk (en dierlijk) lichaam. Vroeger begon dit met het verzamelen van botjes van dieren die ik, tot ergernis van mijn ouders, meenam naar mijn slaapkamer om te bekijken.”
 
“Via een omweg ben ik bij het vak als fysiotherapeut gekomen. Voor het starten van de opleiding als fysiotherapeut heb ik de verpleegkunde opleiding afgerond en heb ik een aantal jaar als verpleegkundige in de psychiatrie gewerkt.”
 
“Mijn interesse in mijn huidige vak is gewekt door verschillende stages in de verpleegkunde.”
 
Eline houdt zich naast patientenzorg ook bezig met diverse contacten in de omgeving (GIGA-molenlanden, diverse artsen, (para)medici, diverse sport verengingen e.d.) om de zorg voor de patienten zo optimaal mogelijk te houden.
 
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie over manuele therapie? Klik hier
 
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie over echografie?  Klik hier
Eline Godfroid portret