Kevin Gereke

Sportfysiotherapeut MSc, fysiotherapeut, kruisbandspecialist (FC kruisband),
kniespecialist, schouderspecialist, GLi-coach, Longspecialist (COVID-19)

Beschikbare dagen:

 
BIG-nummer: 19910268504
 
Kevin is sinds 2008 fysiotherapeut en werkte in Leerdam, Geldermalsen en Utrecht. Sinds 2014 is hij Master Sportfysiotherapeut en was verbonden aan de afdeling orthopedie van het St. Antoniusziekenhuis en het sportmedisch centrum van Utrecht.
 
Kevin heeft zich ontwikkeld tot kniespecialist, schouderspecialist en zich extra laten scholen voor mensen met vaatproblematiek in de benen (etalagebenen). Sinds 2016 is Kevin werkzaam bij fysiotherapie Arkel.
 

Kevin: “Ik heb een grote passie voor knie-revalidatie en dan vooral de kruisbandrevalidatie. Ik heb hier op veel verschillende gebieden veel ervaring in kunnen opdoen wat in 2018 resulteerde in een mooie erkenning voor deze passie. Ik werd onderdeel van FC Kruisband. Een bijzonder en sterk gespecialiseerd netwerk op het gebied van kruisband revalidatie.”

Kevin werkt op diverse locaties. Dinsdag, donderdag en vrijdag is hij te vinden in het gezondheidscentrum in Arkel. Maandag en woensdag is hij te vinden bij crossfit Leerdam waar hij diverse revalidaties begeleidt. Ook maakt hij met enige regelmaat gebruik van de voetbalvelden bij LRC-Leerdam voor de (eind) revalidaties.

Voor meer informatie over FC kruisband klik hier.

 
Portret Kevin Gereke Fysiotherapie Leerdam