Personal training

Een personal trainer is iemand die mensen persoonlijk begeleidt op het gebied van sporten en beweging. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de beste manier van trainen.

Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen, maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

1-op-1 training

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Deze training kan in een oefenzaal gegeven worden, of bijvoorbeeld in de buitenlucht.

Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van sporten en bewegen. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam.

Claudia Leerkamp

Onze personal trainer en fysiotherapeut Claudia Leerkamp, kan je naast alles op het gebied van sporten en bewegen, ook helpen met blessures, pijnklachten en mobiliteit. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en bron van inspiratie en motivatie. Het gaat er uiteindelijk om dat je de beste versie van jezelf wordt!

Personal training Arkel geeft jou net dat extra zetje om toch te gaan sporten. Samen met je coach bepaal je concrete doelstellingen. Om die doelen te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning. Ook kijken we wat belangrijk is bij gedragsverandering, en waarmee je rekening moet houden wil je daarin slagen.”

Geïnteresseerd of wil je meer informatie over voorwaarden of tarieven? Neem contact op met Claudia Leerkamp of Eline Godfroid!